Përfshihuni në Mattermost

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMattermost po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

9695

Vargje

69

Gjuhë

5,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Mattermost përmban aktualisht 9695 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 5,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Mattermost, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Mattermost